Vezirköprü İftar Yemeği

Karadeniz Un Sanayicileri Derneği Vezirköprü İftar Yemeği Karadeniz Un Sanayicileri Derneği, Dernek Başkanı ve TUSAF Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Sayın Günhan Ulusoy başkanlığında ve Vezirköprü’ lü üyelerimizin ev sahipliğinde 02.08.2013 tarihinde Vezirköprü Taşhan restoranda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

 


İftar yemeğini müteakiben başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Günhan Ulusoy, bölgelerdeki buğdayın kalite ve rekoltesi, Karadeniz havzası buğday durumu ve fiyatlar ve bölgelere göre TMO stokları hakkında sahip olduğu bilgileri üyelerle paylaştı.

 



06/08 Eylül tarihlerinde Samsun Anemon Otel’ de, derneğimiz ev sahipliğinde düzenlenecek olan Genişletilmiş Sektör Toplantısı hakkında da bilgi veren Günhan Ulusoy, bu organizasyonda dernek üyelerinin üzerine düşen görevler ve toplantıya muhakkak katılım sağlamaları konusundaki fikirlerini belirtti.

 


Son olarak ise dernek üyelerimizin uyguladıkları un fiyat ve vade politikaları konusu üzerinde duruldu ve her üyemizin fikri alındı. Rekabetçi piyasaya ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyle ayak uydurulabileceği fikrinde mutabık kalan üyeler, konu ile ilgili şikâyet ve görüşlerini paylaştılar.