Kusad Geleneksel İftar Yemeği (22.06.2016)

Karadeniz Un Sanayicileri Derneği ev sahipliğinde düzenlenen Kusad Geleneksel İftar Yemeği, 51 konuğun katılımıyla Amasya Yamaç Restoran’da gerçekleştirildi. Amasya’nın muhteşem manzarası eşliğinde yenilen iftar yemeğinden sonra Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Eren Günhan Ulusoy buğday piyasaları, un ihracatı, sektörün mevcut sorunları ve bazı çözüm önerileri konusunda bir sunum yaptı. Daha sonra çeşitli bölgelerden davetimize katılan üyelerimiz kendi bölgelerindeki ürünlerin durumu ve fiyatlar ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Toplantı sonunda söz alan sektörün duayen isimlerinden Sn. Mustafa Kozlu ve Sn. Fahrettin Ulusoy, sektörümüzde sağlanan birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerken, bu tür bölgesel ve ulusal organizasyonların un sektörüne olumlu bir çok getirisi olduğunun altını çizdiler.